top of page

Over mij

Autorijschool Mink is een jong bedrijf dat zijn lessen verzorgt in de regio Nijmegen en in buitengewone gevallen Arnhem.

 

Mijn naam is René Rutgers..

 

Sinds augustus 2015 geheel zelfstandig werkend. Ik ben werkzaam geweest als instructeur bij de ANWB, rijschool  Wesseldijk in Nijmegen en Arnhem. 

Tevens parttime werkzaam geweest bij Hendriksen/Klomp te Haalderen, een bekende rijschool in de Lingewaard met een hoog slagingspercentage.

Door mijn ervaringen bij deze 2 rijscholen heb ik een eigen mix van instructie weten te creëren.

 

 

 

Waar hecht ik waarde aan?

 

  • Naast het feit dat het doel 'het rijbewijs halen' is, wil ik ervoor zorgen dat je niet alleen dat 'plastic pasje krijgt' maar ook dat je een goed chauffeuse/chauffeur wordt. Dit houdt in dat je, naast het 'kunnen autorijden', straks óók vlot,veilig én zelfstandig, je in het verkeer kunt begeven.

  • Ik werk met een les-instructiekaart. Die bespreek ik ná elke les met je en we nemen je vorderingen door. Wat is goed en wat kan beter.

  • De lessen duren altijd tenminste 60 minuten.

  • Alle facetten van het autorijden komen aan bod. Van kennis binnen en buiten de auto, tanken en banden oppompen tot het rijden in parkeergarages. Kortom, alles wat in het dagelijkse verkeer voorkomt.

  • Humor en tolerantie. Een gezonde dosis humor én tolerantie in het verkeer zou een hoop ellende schelen . Dat wil ik graag overbrengen op het rijgedrag van mijn leerlingen.

bottom of page